• To personer sitter langt oppe i en fjellside og ser utover en lang og smal fjord. Mannen har mørk bukse, hvit skjorte, bukseseler, ermestrikk og sixpence på hodet. Damen har mønstret kjole med korte ermer og et sort belte. Det er høye og ganske bratte fjellsider og bak personene er det steiner og litt lyng på bakken. Innerst i fjorden renner en elv og noen snøflekker ligger høyt oppe i fjellet. Noen holmer og skjær ses i fjorden.
    Photo: Troms og Finnmark fylkesbibliotek

To personer sitter langt oppe i en fjellside og ser utover en lang og smal fjord. Mannen har mørk bukse, hvit skjorte, bukseseler, ermestrikk og sixpence på hodet. Damen har mønstr...