• Tre personer, en mann og to damer poserer foran en stort, hvitt hus. Huset er vinklet og har skifer på taket der to loddpiper stikker opp. Trappa går opp i et vindfang og ytterdøra står åpen. En ark er bygd på langveggen og fire to-delte vinduer med gardiner ses også. De to vinduene i andre etasje står åpne. Et lite vindu er bygd på høykant på røstveggen rett under vinsjebordet. En flaggstang står på plenen rett foran huset. Helt til venstre er hjørnet av et hus og helt til høyre går fjellsiden ganske bratt nedover. I nedkant av det skimtes såvidt røstet av et mindre bygg.
    Photo: Troms og Finnmark fylkesbibliotek

Tre personer, en mann og to damer poserer foran en stort, hvitt hus. Huset er vinklet og har skifer på taket der to loddpiper stikker opp. Trappa går opp i et vindfang og ytterdøra...