• Deler av et stort, hvitt hus. Fem voksne og et lite barn poserer for bygningen. En hest står mellom de to damene som har mørke klær og hvitt forkle på. Bak barnet står en mørkkledt dame med forkle. Til venstre står en mann i finklær og sixpence på hodet. Bak han står en mørkkledt dame. Bygningen har stående panel og tre to-delte vinuer med gardiner i. Nedre del av vinduer ses oppe i arken. Bygningen har skifer på taket og en mindre bygning ses såvidt helt til venstre. Bak det igjen ses en liten del av fjellsiden. En velstelt gressplen foran huset og noen forholdsvis høye planter står inntil grunnmuren.
    Photo: Troms og Finnmark fylkesbibliotek

Deler av et stort, hvitt hus. Fem voksne og et lite barn poserer for bygningen. En hest står mellom de to damene som har mørke klær og hvitt forkle på. Bak barnet står en mørkkledt...