• Fra Bukta i Alta. Et stort hus nærmest med røstet mot kamera. Huset ligger mellom fjæra og veien, er lyst og fire vindu kan ses på bildet. Et mindre bygg ligger rett nedenfor, muligens et naust. Flere hus/bygninger står lenger borte og en liten trekai går ut i havet omtrent midt på bildet. Noen småbåter ligger i fjæra. En vei går i en bue fra venstre og el-stolper står langs den. Et gjerde går langs veien fram til første el-stolpe. En liten grusvei nederst på bildet går opp til Marensius Bulls hus. Langs åsryggen i bakgrunnen er det mye skog.
    Photo: Troms og Finnmark fylkesbibliotek

Fra Bukta i Alta. Et stort hus nærmest med røstet mot kamera. Huset ligger mellom fjæra og veien, er lyst og fire vindu kan ses på bildet. Et mindre bygg ligger rett nedenfor, muli...