• Seks personer, to menn og fire kvinner, sitter rundt et bord på dekket av båten Ingøy. De sitter i kurvstoler ved et rundt bord. Mennene har dresser og hatt på seg. Mannen i midten har også skjorte, slips og vest. Det er Hans Ulich fra USA, som er på besøk i Norge. Damene har kjoler, hatt eller tørkle på hodene. De to damene til høyre har kåper på. Hun til venstre har en hvit bluse med en sort sløyfe. Det runde kurvbordet er fullt av kopper og tefat. En flaske står også der. Dekket har trebord og bak dem er et lite hvitt bygg med to små firkantete vindu. På rekkverket henger en livbøye med navnet på båten og hjemmehavn skrevet på. Et fjellparti ses veldig diffust i bakgrunnen.
    Photo: Troms og Finnmark fylkesbibliotek

Seks personer, to menn og fire kvinner, sitter rundt et bord på dekket av båten Ingøy. De sitter i kurvstoler ved et rundt bord. Mennene har dresser og hatt på seg. Mannen i midten...

Add a comment or suggest edits

For å publisere en offentlig kommentar på objektet velger du «Skriv en kommentar». For å sende en henvendelse direkte til museet velger du «Send en henvendelse».

Leave a comment or send an inquiry

Order this image

Share to