• Flere personer sitter rundt et bord, fra venstre: Cort Buck, tre ukjente, Ester Buck, Theodora Buck og Cecilie Buck Rustad. De to til venstre på bildet, en med dressjakke på seg, sitter i stoler. De to damene, med Ester Buck mellom seg, sitter i en sofa og helt til høyre sitter Cecilie Buck i mønstret kjole. Bak henne står en rund sofapute. Helt til høyre står en lenestol og et barometer henger på veggen over den. På det runde bordet står en blomstervase av glass med en liten bukett oppi. En mønstret duk ligger på bordet og og en liten del av en lysekrone kan skimtes helt øverst på bildet. På veggen bak damene henger et stort maleri og på veggen til venstre henger et fotografi. Stuen har stripet tapet med blomster på veggene.
    Photo: Troms og Finnmark fylkesbibliotek

Flere personer sitter rundt et bord, fra venstre: Cort Buck, tre ukjente, Ester Buck, Theodora Buck og Cecilie Buck Rustad. De to til venstre på bildet, en med dressjakke på seg, s...

Add a comment or suggest edits

For å publisere en offentlig kommentar på objektet velger du «Skriv en kommentar». For å sende en henvendelse direkte til museet velger du «Send en henvendelse».

Leave a comment or send an inquiry

Order this image

Share to