• Portrett av tre personer, to menn og en kvinne. Mennene sitter på stoler og kvinnen står.  Mannen til venstre på bildet har en mørk dress jakke og en lysere bukse på seg. Damen i midten har en mørk kjole på seg og noen kjeder henger foran på kjolen. Mannen til høyre på bildet har en mørk dress og hvit skjorte. Portrettet er tatt ved E. Birkeland atelier i Molde.
    Photo: Troms og Finnmark fylkesbibliotek

Portrett av tre personer, to menn og en kvinne. Mennene sitter på stoler og kvinnen står. Mannen til venstre på bildet har en mørk dress jakke og en lysere bukse på seg. Damen i m...