• Huset til familien Mathisen ble bygget i 1946, ved Munkelv bru. Mannen øverst i stigen er Per Mathisen. De andre er fra venstre: Frans Aksel Labahå med hammer, så Trygve Mathisen, Ella Mathisen, Mildrid Jerijærvi (gift Abrahamsen). Den lille gutten foran er Mathis Magga.
    Photo: Mikkola, Kathinka Marie / Troms og Finnmark fylkesbibliotek

Huset til familien Mathisen ble bygget i 1946, ved Munkelv bru. Mannen øverst i stigen er Per Mathisen. De andre er fra venstre: Frans Aksel Labahå med hammer, så Trygve Mathisen, ...

• Mannen øverst i stigen er Per Mathisen

• Mannedn øverst i stigen er Per Mathisen, fra venstre: Frants Aksel Labahå med hammer, så Trygve Mathisen, Ella Mathisen, Mildrid Jerijervi,gift Abrahamsen.

• Takk for kommentaren! Oppdatering/rettelser av navnene skal være på plass imorgen.

• Huset ble bygget i 1946, og tilhørte familien Mathisen. Ligger ved Munkelv bru.

• Den lille gutten er Mathis Magga

• Den lille gutten foran er Mathis Magga