Kokken Daniél Rougé Madsen viser tilberedning av viltretter i friluftsamfiet på Norsk Skogmuseum i Elverum under De nordiske jakt- og fiskedager i 2014. Her er han fotografert idet han vendte noe han skulle steike i ei varm panne på ei kokeplate. I bakgrunnen ser vi et banner med et stort fotografi som skulle promotere denne aktøren. Madsen begynte som kokkelærling ved Hotel Residence i Sandnes. Seinere har han arbeidet ved stjernekokken Michel Rouxs’ The Waterside Inn i Bray i England, og han har vært en sentral aktør i matprogrammer i tysk og fransk fjernsyn. Da Daniél Rougé Madsen besøkte jakt- og fiskedagene hadde han også innledet et samarbeid med skuespilleren og jegeren Stig Henrik Hoff og fjernsynskanalen TV2 om programserien «Helt vilt», der Madsen skulle tilberede retter av råvarer fra norsk natur.
Photo:
Løken, Bård
/
Anno Norsk skogmuseum