• Kokken Daniél Rougé Madsen viser tilberedning av viltretter i friluftsamfiet på Norsk Skogmuseum i Elverum under De nordiske jakt- og fiskedager i 2014.  Her er han fotografert idet han skal vende noe han steker i panne på ei kokeplate ved hjelp av ei klype.  I bakgrunnen følger et interessert publikum med fra benkene i friluftsauditoriet.  Madsen begynte som kokkelærling ved Hotel Residence i Sandnes.  Seinere har han arbeidet ved stjernekokken Michel Rouxs’ The Waterside Inn i Bray i England, og han har vært en sentral aktør i matprogrammer i tysk og fransk fjernsyn.  Da Daniél Rougé Madsen besøkte jakt- og fiskedagene hadde han også innledet et samarbeid med skuespilleren og jegeren Stig Henrik Hoff og fjernsynskanalen TV2 om programserien «Helt vilt», der Madsen skulle tilberede retter av råvarer fra norsk natur.
    Photo: Løken, Bård / Anno Norsk skogmuseum

Kokken Daniél Rougé Madsen viser tilberedning av viltretter i friluftsamfiet på Norsk Skogmuseum i Elverum under De nordiske jakt- og fiskedager i 2014. Her er han fotografert ide...

Add a comment or suggest edits

For å publisere en offentlig kommentar på objektet velger du «Skriv en kommentar». For å sende en henvendelse direkte til museet velger du «Send en henvendelse».

Leave a comment or send an inquiry

Order this image

Share to