• Avisbud Jan Danielsen som er først ute på gata 7. mai 1945 i Vadsø, mellom ruiner og branntomter, med den siste stensilerte avisa "Øst-Finnmark" som ble gitt ut i Vadsø av Statens informasjonstjeneste. Øst-Finnmark ble gitt ut en tid etter fredsslutningen inntil avisa "Finnmarken" kunne komme med sitt første nummer den 17. august 1945. Redaktør for avisa Øst-Finnmark var major Eirik Sundvor. Troms og Finnmark fylkesbiblioteks fotoarkiv har originalnegativet, fotografen Gunnar Fougner ga den til Finmarksbiblioteket på 1980-tallet.
    Photo: Fougner, Gunnar / Troms og Finnmark fylkesbibliotek
    (Copyright)

Avisbud Jan Danielsen som er først ute på gata 7. mai 1945 i Vadsø, mellom ruiner og branntomter, med den siste stensilerte avisa "Øst-Finnmark" som ble gitt ut i Vadsø av Statens ...