• Finske og norske emigranter i USA hos fotografen. De tolv mennene er alle kledd i mørke dresser med slips. Dem har stilt seg i tre rader; fem av dem står bakerst, fem sitter foran dem og to på gulvet. Mannen øverst til venstre i bakerste rekke er Peter Pelto, mannen foran han (sittende) ..? Hansen som var søsken til Paul Rudolf Wara og den tredje mannen fra venstre i overste rekke heter ..? Joki (var gift med Ole Edv. Hansens datter). (disse opplysningene står i kartongen).
    Photo: Troms og Finnmark fylkesbibliotek
    (Copyright)

Finske og norske emigranter i USA hos fotografen. De tolv mennene er alle kledd i mørke dresser med slips. Dem har stilt seg i tre rader; fem av dem står bakerst, fem sitter foran ...