• Fra mottagelsen på Dampskipskaia i Vadsø om morgenen 17.mai 1978. Fra venstre: Pål Kjellesvig (Svigersønn til Karl Rasmussen), Britt Kjellesvig (datteren til Kalle Rasmussen), Sigrid Rasmussen (Karl Rasmussens kone), sønner til Kjellesvig, Sigrun Aune, Andreas, sønn til Anders og Sigrun Aune  , Taba Pedersen og Torbjørn Nordgård. Anders var daværende fylkesmann i Finnmark. Foto: Per Bjørgan.
    Photo: Troms og Finnmark fylkesbibliotek

Fra mottagelsen på Dampskipskaia i Vadsø om morgenen 17.mai 1978. Fra venstre: Pål Kjellesvig (Svigersønn til Karl Rasmussen), Britt Kjellesvig (datteren til Kalle Rasmussen), Sigr...

1 comment

• Ukjent gutt før Taba Pedersen (Torbjørn) er sønnen (Andreas?) til Anders (daværende fylkesmann) og Sigrun Aune.