• Fra en idrettsleir på Sandnes sommeren 1952 for friidrettsfolk fra flere steder i Øst-Finnmark, Sør-Varanger, Vadsø og Vardø.
Fra venstre nr. 2 stående:  Harald Tunstad, KIF (Kirkenes idrettsforening) of Trygve Laudahl, Kirkenes. Ellers deltok Per Bjørgan, Albert Moe, Viggo Hegg, Arild Holmgren og Oddvar Dolonen fra Vadsø Turn. Tekst  på fotografiet: "Idrettsleiren på Sandnes sommeren 1952". Foto: ukjent.
    Photo: Ukjent / Troms og Finnmark fylkesbibliotek

Fra en idrettsleir på Sandnes sommeren 1952 for friidrettsfolk fra flere steder i Øst-Finnmark, Sør-Varanger, Vadsø og Vardø. Fra venstre nr. 2 stående: Harald Tunstad, KIF (Kir...