• "Fra utstikkingen av reingjerdet mellom Norge og Finland i 1937. Hestene vat transportmiddelet for delegasjonen. I midten bak hesten står fylkesmann Hans Gabrielsen. Per Bjørgan forteller at herr Gabrielsen var en god rytter, både fra sin oppvekst på Hadeland og fra Kavaleriet, der han avtjente sin verneplikt. Bak fotografiet står det skrevet: "Grense Jakobselv-dalen 09.08.1938". Foto: Ukjent.
    Photo: Ukjent / Troms og Finnmark fylkesbibliotek

"Fra utstikkingen av reingjerdet mellom Norge og Finland i 1937. Hestene vat transportmiddelet for delegasjonen. I midten bak hesten står fylkesmann Hans Gabrielsen. Per Bjørgan fo...