• "Fra det Nord-norske mesterskapet i friidrett 1954 i Harstad. Finnmarks deltagere fra venstre: Olrik Olsen, KIF, Per Bjørgan, Vadsø Turn, Ragnvald Dahl, Vadsø Turn, Arnulf Olsen, Stein Hammerfest og Evald Hansen, Vadsø Turn."  Per Bjørgan forteller i et interju til V.T.F-avisa fra januar 1955 (nr.1 5.årg.) at han løp for Oslo-Studentene mens han bodde i Oslo. Foto: ukjent.
    Photo: Ukjent / Troms og Finnmark fylkesbibliotek

"Fra det Nord-norske mesterskapet i friidrett 1954 i Harstad. Finnmarks deltagere fra venstre: Olrik Olsen, KIF, Per Bjørgan, Vadsø Turn, Ragnvald Dahl, Vadsø Turn, Arnulf Olsen, S...