• Fotoserie fra tur med sjøfly til Peskvannet 12. og 13.august 1955. Per Bjørgan forteller: "Vi hadde ikke båt med til Peskvannet, men dorget med flyet i stedet. På flottøren står Karl Jakob Carstens og Ole Gustav Øverdahl. Ut av cockpitvinduet stakk en lengere fluestang. Motoren ble stilt så lavt som mulig, slik at propellen såvidt slo rundt. Fisken brydde seg ikke om hverken flyet eller motorduren, men beit villig vekk." Foto: Ernst Lebesby.
    Photo: Lebesby, Ernst Jahn / Troms og Finnmark fylkesbibliotek

Fotoserie fra tur med sjøfly til Peskvannet 12. og 13.august 1955. Per Bjørgan forteller: "Vi hadde ikke båt med til Peskvannet, men dorget med flyet i stedet. På flottøren står Ka...