• Ambulansefly/sjøfly fotografert i sjøkanten ved Nyborg. Flyet er en Waco LN-EAO som ble brukt av Norges Røde Kors til ambulanseflyginger i Nord-Norge sommeren og høsten 1940. Samme fly som på 97056-005.  I bakgrunnen ser vi Vesterelvneset.
    Photo: Troms og Finnmark fylkesbibliotek
    (Copyright)
    * Depicted object has its own license

Ambulansefly/sjøfly fotografert i sjøkanten ved Nyborg. Flyet er en Waco LN-EAO som ble brukt av Norges Røde Kors til ambulanseflyginger i Nord-Norge sommeren og høsten 1940. Samme...

1 comment

• Flyet er Waco LN-EAO som ble brukt av Norges Røde Kors til ambulanseflyginger i Nord-Norge sommeren og høsten 1940.