• Fotografi av Amtmannsgaarden i Vadsø. Det norske flagget vaier på flaggstangen. Det ligger litt snø på bakken. Det norske, amerikanske og et tredje flagg, italiensk? er heist opp ovenfor døren. Bildet er sannsynlig tatt i forbindelse med at Roald Amundsens luftskip 'Norge' kom til Vadsø 6.mai 1926. På denne turen var også amerikaneren Lincoln Ellswoerth og italieneren Umberto Nobile med. Amtmannsgaarden var en trebygning bygd på mur. Den går en bred trapp opp til det overbygde inngangspartiet. Med unntak av en del innvendig maling, var boligen ferdig i desember 1894.
    Photo: Finnmark Fylkesbibliotek

Fotografi av Amtmannsgaarden i Vadsø. Det norske flagget vaier på flaggstangen. Det ligger litt snø på bakken. Det norske, amerikanske og et tredje flagg, italiensk? er heist opp o...

To publish a public comment on the object, select «Leave a comment». To send an inquiry directly to the museum, select «Send an inquiry».