• Fotografi fra Vadsø siden H. F. Esbensen, står det på butikken bakgrunnen. Oppe på en trapp foran en åpen dør til et hus står det to kvinner. Kvinnen til venstre er kledt i en kjole og hun holder om skulderen på den andre. Den andre damen er kledt i et hvitt forkle og har et hvitt skaut på hodet. Bildet er tatt i en gate. Til høyre ser man flere bygninger. Til venstre for trappen står det en sykkel og til høyre står det noen trekasser på bakken.
    Photo: Troms og Finnmark fylkesbibliotek

Fotografi fra Vadsø siden H. F. Esbensen, står det på butikken bakgrunnen. Oppe på en trapp foran en åpen dør til et hus står det to kvinner. Kvinnen til venstre er kledt i en kjol...

1 comment

• Dette er vel heller Vadsø? H. F. Esbensen, står det på butikken bakgrunnen.