• Fotografi av en trebåt med mast, utformet som et vikingskip. Den har et utskjært dyrehode i fronten. Langs siden av båten er det flere skjold. Den ligger ved en kai omgitt av to små trebåter. På kaien er det en bygning. På land er det tre bygninger med hjeller til oppheng av fisk i bakgrunnen. Stedet kan være rett sørvest av Valen i Vardø sentrum, mellom rådhuset og tunnelåpningen. Bildet samsvarer med bilde GAM.F000153 (Museene for kystkultur og gjenreisning i Finnmark).
    Photo: Troms og Finnmark fylkesbibliotek

Fotografi av en trebåt med mast, utformet som et vikingskip. Den har et utskjært dyrehode i fronten. Langs siden av båten er det flere skjold. Den ligger ved en kai omgitt av to sm...