• Portrett av Ester Lovise Pedersen (Betten), født 1889 i Vadsø, død 1969. Hun er kledd i en lys bluse med stiv snipp og stor sløyfe ihalsen. Ester Lovise Pedersen (Betten)  er kanskje 14-18 år på bildet. Ester er senere gift og heter Ester Betten. Kanskje et konfirmasjonsbilde? 

MyHeritage har registrert Esther Lovise Betten, født Pedersen. Digitalarkivet har registrert Ester Lovise Pedersen født 02.07.1889 i Vadsø. Under folketellingen i 1910 for Sør-Varanger Herred er hun registrert som "Butikjomfru" og bor i "Grubebyen". 

Hun bor hos "kjøpmand" Sverre Holmboe, født 12.04.1873 i Levanger (død 1.november 1942) og hans hustru Borghild Holmbo. "Sverre Holmbo var i sine yngre år forretningsmann i Vardø og Kirkenes, hvor han tillike var tysk og fransk konsul. Flyttet fra Vadsø i 1918. Giftet seg med Borghild Elvira Amundsen, født. 20.mars 1884 i Onsøy (datter av kjøpmann på Hvaler, Arthur August Amundsen)" iflg. boken "Vadsø Bys historie" skrevet av Johan Beronka.
    Photo: Henriksen, Emilie / Troms og Finnmark fylkesbibliotek
    (Copyright)
    * Depicted object has its own license

Portrett av Ester Lovise Pedersen (Betten), født 1889 i Vadsø, død 1969. Hun er kledd i en lys bluse med stiv snipp og stor sløyfe ihalsen. Ester Lovise Pedersen (Betten) er kansk...

Add a comment or suggest edits

For å publisere en offentlig kommentar på objektet velger du «Skriv en kommentar». For å sende en henvendelse direkte til museet velger du «Send en henvendelse».

Leave a comment or send an inquiry

Order this image

Share to