• Gruppebilde.
Kommentar fra Astrid Brunvatne: 
Bildet er fra sommeren 1942, eneste gang undertegnede var på Sørlandet under krigen. Undertegnede,,Astrid Brunvatne på Svea Brunvatnes arm (Reidun Brunvatne til venstre for dette bilde. I forgrunnen Olaf Brunvatne med hatt og Gurine Kimestad Brunvatne (Vet ikke om dette var før eller etter bryllupet, de giftet seg 1942).

Supplerende kommetar fra Astrid Brunvatne, oktober 2018: 
"Nærmest huset står Vina Høye. Hun har sikkert et annet navn i kirkebøkene, men er kjent som Vina Høye.
Nr. 3 fra venstre foran, sittende i gresset er Olaf Rudolf Brunvatne og helt forrerst hans kone Gurine Brunvatne
Bak, lengst til høyre, står min mor Svea Brunvatne med meg, Astrid Brunvatne (f. 1940) på armen. Ved hennes side står min far Olaf Torleif Brunvatne. (Astri Olafsen None er kanskje en av de for meg ukjente damene). "

Torleif Brunvatne skrev navnet uten h, har sett begge deler
    Photo: Brunvatne, Einar Kristenson / Historiske Foto- Marnardal og Audnedal

Gruppebilde. Kommentar fra Astrid Brunvatne: Bildet er fra sommeren 1942, eneste gang undertegnede var på Sørlandet under krigen. Undertegnede,,Astrid Brunvatne på Svea Brunvatn...

1 comment

  • Bildet er fra sommeren 1942, eneste gang undertegnede var på Sørlandet under krigen. Undertegnede,,Astrid Brunvatne på Svea Brunvatnes arm (Reidun Brunvatne til venstre for dette bilde. Har et dårligere hvor Reidun synes)Brunvatnes arm. I forgrunnen Olaf Brunvatne med hatt og Gurine Kimestad Brunvatne (Vet ikke om dette var før eller etter bryllupet, de giftet seg 1942)

    Torleif Brunvatne skrev navnet uten h, har sett begge deler.)

Add a comment or suggest edits

For å publisere en offentlig kommentar på objektet velger du «Skriv en kommentar». For å sende en henvendelse direkte til museet velger du «Send en henvendelse».

Leave a comment or send an inquiry

Order this image

Share to