• Åtte politimenn samlet til gruppebilde utenfor gamle politibrakke/sorenskriverkontor i Vadsø sommer -46.  To av dem er kledd i sivilklær. En av dem sitter på trappa, røyker sigarett og prater til en seferhund, som sitter ved siden av ham.  Ved døråpningen henger det et skilt med tekst:'sorenskriveren'. Fra venstre nr. tre Alfred Henriksen, nr. fire Bernhoff Andreassen og nr. syv Thor Wara. Dagen er solig og døren til politikammer står åpen.
    Photo: Schanche, Johan / Troms og Finnmark fylkesbibliotek
    (Copyright)

Åtte politimenn samlet til gruppebilde utenfor gamle politibrakke/sorenskriverkontor i Vadsø sommer -46. To av dem er kledd i sivilklær. En av dem sitter på trappa, røyker sigaret...