• Ung gutt står på kaia i Vadsø og ser på  hurtigrute 'Polarlys' som er på veg mot kaia. Vannet står stille.
    Photo: Schanche, Johan / Troms og Finnmark fylkesbibliotek
    (Copyright)

Ung gutt står på kaia i Vadsø og ser på hurtigrute 'Polarlys' som er på veg mot kaia. Vannet står stille.

3 comments

• Dette er ikke Polarlys. BDS-skipene hadde tre hvite ringer på sort bakgrunn på skorsteinen. Siden det er svart/hvitt-bilde, kan det være et av VDS, eller NFDS dampskip.

• Dette skipet ligger ved kai på et annet bilde; og der sees og den tredje ringen på skorsteinen og var vel plassert annerledes enn på de nye båtene som kom senere og var lavere enn på dampskipene. De ble vel plassert symmetrisk i forhold til høyden på skorsteinen, og i dette perspektivet er den tredje i skjul av deler av broen. Beklager min skråsikkerhet i første innlegg!

• Takk for din kommentar likevel!