• Visittkort med portrett av Hilma Bing. På baksiden står det skrevet "Tusind Tak! Hilsen fra".  Kortet ligger i en konvolutt med påskriften "Hr Albert Larsen i Christiania" og "Mai 1880" på forsiden. Vedlagt ligger også et bilde av en bygning fra Wien. På baksiden står det skrevet "Mottaget i  München 10/2 88". Fra gjørtlerfirmaet C. P. Larsens arkiv.
    Photo: Ukjent / Norsk Folkemuseum

Visittkort med portrett av Hilma Bing. På baksiden står det skrevet "Tusind Tak! Hilsen fra". Kortet ligger i en konvolutt med påskriften "Hr Albert Larsen i Christiania" og "Mai ...