• Familien Alexandersen var veldig heldig. De havnet hos Familien Båstad i Trøgstad. Johan Båstad til venstre og Jeanette (rutet kjole) og datteren Josefine.  Bildet er tatt på gården foran huset til familien Baastad, våren 1945. Eldste bror er ikke med på bildet, men 6 søsken og mor og far er med. Familien har enda kontakt med barnebarna til Båstad. Familien Alexandersen måtte jobbe på gården. Rolf hadde ansvar for stallen og fore hestene før han gikk på skolen. De andre jobbet i skogen.
    Photo: Finnmark Fylkesbibliotek (Opphavsrett)

Familien Alexandersen var veldig heldig. De havnet hos Familien Båstad i Trøgstad. Johan Båstad til venstre og Jeanette (rutet kjole) og datteren Josefine. Bildet er tatt på gårde...

To publish a public comment on the object, select «Leave a comment». To send an inquiry directly to the museum, select «Send an inquiry».