• Sitat: "Ny kai på Mellemværftet. Det er fortsatt stor aktivitet på Mellemværftet, og veivesnets båt "Basen" har vært der for å slå ned peler til ny kai. I løpet av høsten skal den nye kaia stå ferdig, og den vil bli bygd i samme stil som deg gamle anlegget i Vågen. Kaia en har i dag er blitt for lita." Det er det Tidens Krav som skriver, 8. august 1986. Bildet er fra avisa Tidens Krav sitt arkiv i tidsrommet 1970-1994.
    Photo: Nordmørsmusea

Sitat: "Ny kai på Mellemværftet. Det er fortsatt stor aktivitet på Mellemværftet, og veivesnets båt "Basen" har vært der for å slå ned peler til ny kai. I løpet av høsten skal den ...

To publish a public comment on the object, select «Leave a comment». To send an inquiry directly to the museum, select «Send an inquiry».