• Talrik elevflokk på Lalm skule først på 1920-åra.
1.rekke frå v.: Marit Bjørnstad, Pauline Lauvrusten, Olga Skogheim, Astrid Haugstulen, Guri Nerlien, Marlene Haugstulen, Helmer Evensen, Håkon Haugstulen, Nils Berg, Asbjørn Bakken og Ola Rusten.
2.rekke frå v.: Anna Rusten (Ekren), Johanne Rotemshagen, Julie Ekren, Ragna Evensen, Eldrif Brekken, Ragna Nerlien, Ella Haugen, Eva Tråsdal, Solfrid Tråsdal, Gunhild Bråten, Anne Skogheim, Randi Nilsen og Rønnaug Løkken.
3.rekke frå v.:  Borghild Nersæter (Løkken), Ingvald Fredriksen, Asmund Steinstuen, Ola Bjørnstad, lærar Pål Nygård, Knut Ulsletten, Iver Lo, Pål Ulsletten, Kristen Bakken, Syver Barhaugen, Pål Kleiven og Petter Eide.
Huset står i dag i Moom - i krysset ved riksvegen nedafor ungdomskulen. Foto: Thorleif Andersen.

Vågåkalenderen 1993, utgjevar: Vågå Kameraklubb
    Photo: Gudbrandsdalsmusea

Talrik elevflokk på Lalm skule først på 1920-åra. 1.rekke frå v.: Marit Bjørnstad, Pauline Lauvrusten, Olga Skogheim, Astrid Haugstulen, Guri Nerlien, Marlene Haugstulen, Helmer E...

To publish a public comment on the object, select «Leave a comment». To send an inquiry directly to the museum, select «Send an inquiry».