• Året er 1957 og stedet Varangerbotn. Fra venstre Per Moen, Johan Mikkelsen og Einar Manninen. Bilene i bakgrunnen er muligens en Renault lastebil (med karakteristisk 4-delt frontrute) fra krigstida som så vidt kan anes bak til høyre. Lastebilen til venstre er en Chevrolet 1948-53-modell.
    Photo: Finnmark Fylkesbibliotek (Opphavsrett)

Året er 1957 og stedet Varangerbotn. Fra venstre Per Moen, Johan Mikkelsen og Einar Manninen. Bilene i bakgrunnen er muligens en Renault lastebil (med karakteristisk 4-delt frontru...

1 comment

• Til nøkkelord Renault: Mulig det er en Renault lastebil fra krigstida som så vidt kan anes bak til høyre. Lastebilen til venstre er en Chevrolet 1948-53-modell.

To publish a public comment on the object, select «Leave a comment». To send an inquiry directly to the museum, select «Send an inquiry».