• Fra middelskolen Fredrikstad
Klassebilde
Middelskoleelever
Lektor Knut Sparre
Øverste rekke fra v: Hans Eriksen, Anders Michelsen, Hans Slang, Oscar Mathisen, Trygve Thon, Paul Andreassen, Karl Edholm
2den rekke: Johanne Myrdahl, Karl Sørlie, Dina Hauer, Anne Borgen, Agathe Bramer, Alfhild Dokke, Ludvig Schübeler, Hans Johannessen
3dje rekke: Hedvig Furuholmen, Ingrid Gundersen, Gudrun Syversen, lektor Knut Sparre, Ester Carlsen, Margit Bergsgaard, Marin Olsen (Bertel)
Nederste rekke: Wilhelm Dahler, Oliver Grorud, Henriette Sydnes, Jens Embstad, Signe Mathisen, Alf Skymoen.
    Photo: Fredrikstad Museum

Fra middelskolen Fredrikstad Fredrikstad Høiere Almenskole Klassebilde Middelskoleelever Lektor Knut Sparre Øverste rekke fra v: Hans Eriksen, Anders Michelsen, Hans Slang, Oscar M...

To publish a public comment on the object, select «Leave a comment». To send an inquiry directly to the museum, select «Send an inquiry».