• Fredrikstad. Vestsiden. Fredrikstad Høyere Almenskole. "Den gule ansstalt". Middelskoleelever 1897-1898. August Western (senere rektor). 4. middelskoleklasse. Øverste rekke (fra venstre): Emmerich Olsen, Reidar Bergh, Johan Borge, Nils Semb, Johannes Bruniæs(?), Julius Juel, Wilhelm B. Stangebye, Carl Wetlesen, Mellomste rekke: Hans Olav Andersen (Hagen), Finn Johannesen, Georg Selenius, Haakon Mørch, dr.phil. August Western, Carl Johan Kiønig, Gustav Foss, Birger Ljungberg. Nederste rekke: Sverre Bruun, Joar Holst, Johan Saugstad, Reidar Slang, Alf Jacobsen, Carl Sørensen, Carl Sørensen, O.Th. Thorbjørnsen (Urdahl). Foran: Finn Welhaven.

Se også 3982
    Photo: Fredrikstad Museum

Fredrikstad. Vestsiden. Fredrikstad Høyere Almenskole. "Den gule ansstalt". Middelskoleelever 1897-1898. August Western (senere rektor). 4. middelskoleklasse. Øverste rekke (fra ve...

To publish a public comment on the object, select «Leave a comment». To send an inquiry directly to the museum, select «Send an inquiry».