• Fredrikstad. Østsiden. Gamlebyen. Kurs for landvernsbefal i Fredrikstad, Infanterikasernen. Foto: Giebelhausen,
Sittende fra venstre: (2) Torp(p), (3) Bjørnstad. Lengst til høyre: Engelstad og Stenbuck. Stående 1, rekke (1) Hansen, (3) Bognæs, (4) Kværmer. Øverste rekke: (1) Hjelmark, (5) Hverven, (6) Stenrud, (8) Fosse, (9) Braathen, (10) Berntsen, (11) Lie

Bildet er innlevert til Fredrikstad museum i 1959 av datteren til avdøde kvartermester Bognæs.
    Photo: Fredrikstad Museum

Fredrikstad. Østsiden. Gamlebyen. Kurs for landvernsbefal i Fredrikstad, Infanterikasernen. Foto: Giebelhausen, Sittende fra venstre: (2) Torp(p), (3) Bjørnstad. Lengst til høyre: ...

To publish a public comment on the object, select «Leave a comment». To send an inquiry directly to the museum, select «Send an inquiry».