• Fredrikstad Buekorps oppstilt til fotografering 17. mai 1902. Fredrikstad Buekorps eksisterte 1886-1936. Fra venstre: Fredrik Mørck (løytnant), Sverre Plünneke (løytnant), Kristian (Christian?) Østberg (løytnant),  Elias Sørensen (trommeslager), Thoralf Wilberg (kaptein), Mathieu Berckenhoff (major og sjef), Johs. Myrdahl (trommeslager og hornblåser), Henry Norvalls (løytnant), Nok (?) Ørbech (kaptein), Bjarne Myrdahl (trommeslager og hornblåser), Ludvig Breder (løytnant), Einar Prøitz  (løytnant), Christian Holtermann (løytnant).

Foto: Gerold
    Photo: Fredrikstad Museum

Fredrikstad Buekorps oppstilt til fotografering 17. mai 1902. Fredrikstad Buekorps eksisterte 1886-1936. Fra venstre: Fredrik Mørck (løytnant), Sverre Plünneke (løytnant), Kristian...