• Fredrikstad Buekorps' offiserer. Fredrikstad Buekorps eksisterte 1886-1936. Bak (fra venstre); Athon Norvalls (kaptein), Haakon Mørch, Reidar O. Bergh (sjef. øverstkommanderende), Midterste rekke: Frithjof Wille (kaptein), Halvor Christensen, Jørgen Berchenhoff (premierløytnant). Foran; Finn Pay (secondløytnant, fanebærer), Reidar Holst (secondløytnant, sjef for tredje kompani).

Foto: Giebelhausen

Bildet var en gave til Arne Stangebye fra Reidar O. Bergh.

NB! Da manusskriptet er dels istykkerrevet og håndskriften none steder vanskelig å tyde, tas det forbehold om feilstavelser.
    Photo: Fredrikstad Museum

Fredrikstad Buekorps' offiserer. Fredrikstad Buekorps eksisterte 1886-1936. Bak (fra venstre); Athon Norvalls (kaptein), Haakon Mørch, Reidar O. Bergh (sjef. øverstkommanderende), ...