• Fredrikstad Buekorps. Bildet antas å være tatt på Cicignon med Gamlebyen/Isegran i bakgrunnen. Manøver 1899. Man ser tydelig den halvmilitære stil og tradisjon. Fanebærer Emmrich Olsen til venstre. Forøvri skal disse også være på bildet: Jna Torjusen, Joar Holst, Martin Bye, Anton Norvalls, Birger Ljungberg, Christian Østberg, Christian Holtermann, Mathieu Berckenhoff, Reidar Bergh, Julius Juel, Jacob Holter, Otto Capjon.
    Photo: Fredrikstad Museum

Fredrikstad Buekorps. Bildet antas å være tatt på Cicignon med Gamlebyen/Isegran i bakgrunnen. Manøver 1899. Man ser tydelig den halvmilitære stil og tradisjon. Fanebærer Emmrich O...

To publish a public comment on the object, select «Leave a comment». To send an inquiry directly to the museum, select «Send an inquiry».