• Fredrik Wilhelm Hoyer (f.1868) - 80-årsfest i Fredrikstad Handelstands lokaler
Fredrik Hoyer sittende midt på til høyre.
Omkranset av familie og venner
Tilstede; Bl.a. Arne Stangebye som sees sittende med front mot fotograf ved bordenden med veggur bak seg, noe til høyre for midten av bildet.
Øvrige er ukjente.  Det antas at hans to sønner, Eyvind og Ottar og datteren Sigrid sitter rett overfor jubilanten mens barnebarna og svigersønn sitter på midtbordet til venstre på fotoet.
    Photo: Fredrikstad Museum

Fredrik Wilhelm Hoyer (f.1868) - 80-årsfest i Fredrikstad Handelstands lokaler Fredrik Hoyer sittende midt på til høyre. Omkranset av familie og venner Tilstede; Bl.a. Arne Stangeb...