• Nøstepinne laget av musiker, dirigent og felemaker Trygve Hansen i Egersund ca. 1970. Nøstepinnen ble senere gitt i bryllupsgave til Odd Williamsen. Trygve Hansen har også skåret ut skipet som henger foran koret i Egersund kirke i 1967 etter modell av et engelsk krigsskip fra 1600-tallet. Eier av nøstepinnen er Odd Williamsen. Fotograf er Roar Leite. Fra Nordmøre museums fotosamlinger.
    Photo: Stiftelsen Nordmøre museum

Nøstepinne laget av musiker, dirigent og felemaker Trygve Hansen i Egersund ca. 1970. Nøstepinnen ble senere gitt i bryllupsgave til Odd Williamsen. Trygve Hansen har også skåret u...