TRÅKK i mangfoldig natur: Natur på menyen/Ta vare på maten
By Anno Norsk skogmuseum
Denne mappen viser gjenstander som er utstilt i vår utstilling TRÅKK i mangfoldig natur: Natur på menyen/Ta vare på maten. Utstillingen viser at råvarer fra utmarka er en naturlig ...
Denne mappen viser gjenstander som er utstilt i vår utstilling TRÅKK i mangfoldig natur: Natur på menyen/Ta vare på maten. Utstillingen viser at råvarer fra utmarka er en naturlig del av kostholdet i Norge. Både høsting, lagring, tilberedning og måltider har endret seg mye i løpet av de siste hundre år. Noen ganger var høstingen nødvendig for å klare seg gjennom året. Også i dag har mange gleden av råvarer fra naturen. Alt som ikke kan lagres for seinere bruk, må spises ferskt. Det gjelder å kjenne sesongene i vårt langstrakte land og se mulighetene som byr seg.
Add a comment or suggest edits
To publish a public comment on the object, select «Leave a comment». To send an inquiry directly to the museum, select «Send an inquiry».