History
-
-
Boken er av Henriette Schønberg Erken 1921.
Forlag: Kristiania Forlag av Aschehoug & Co (W. Nygaard). Trykkeri: Nationaltrykkeriet. Boken ble første gang utgitt i 1914
-
Produksjon - 1921
forfatter Henriette Schønberg Erken
-
Classification
-
- Bokbinding OU 213.9
- Publisering OU 214
- Matens behandling OU 250
- Matoppskrifter OU 252.4
References
-
- Arkivreferanse FTT.42986
License information
- License Contact owner for more information
Metadata
- Identifier FTT.42985
- Part of collection Sverresborg Trøndelag Folkemuseum
- Owner of collection Sverresborg Trøndelag Folkemuseum
- Institution Sverresborg Trøndelag Folkemuseum
- Date published September 17, 2014
- Date updated June 20, 2019
- DIMU-CODE 011025393429
- UUID e6d279a3-d51e-4a1d-ae98-70223b425a4d
- Tags
Add a comment or suggest edits
To publish a public comment on the object, select «Leave a comment». To send an inquiry directly to the museum, select «Send an inquiry».