Teknikk: Innvendig kon i kasserolle må først håndtrykkes. Deretter blir utvendig form presset og trykket. Det er lokket hull for damp i bunnen og det er lokket hull for slangestuss...
Teknikk: Innvendig kon i kasserolle må først håndtrykkes. Deretter blir utvendig form presset og trykket. Det er lokket hull for damp i bunnen og det er lokket hull for slangestuss og naglehull for håndtakene. Kasserollen er utvendig polert. Slangestussen er presset fast til kasserollen. Bærkurven er presset til ferdig utvendig form og er preget i bunnen. Perforeringen er utført med lokkeverktøy. Bøylehanken er klinket til bærkurven. Lokket er presset i ett trekk, håndtrykket, renskåret og polert. Lakkert stålhåndtak er klinket på lokket.
Bærkurvens bøylehank er fremstilt av Al-profil som er preget for grep og så bøyd i håndgigg. Kasserollens bunn er avtrappet slik at den kan benyttes på kasserollestørrelser 24, 26, og 28 cm.
Form: Sylindrisk formet kasserolle med buet lokk.
Mangler underkjele til vann
About the object
about
Teknikk: Innvendig kon i kasserolle må først håndtrykkes. Deretter blir utvendig form presset og trykket. Det er lokket hull for damp i bunnen og det er lokket hull for slangestuss og naglehull for håndtakene. Kasserollen er utvendig polert. Slangestussen er presset fast til kasserollen. Bærkurven er presset til ferdig utvendig ...
Teknikk: Innvendig kon i kasserolle må først håndtrykkes. Deretter blir utvendig form presset og trykket. Det er lokket hull for damp i bunnen og det er lokket hull for slangestuss og naglehull for håndtakene. Kasserollen er utvendig polert. Slangestussen er presset fast til kasserollen. Bærkurven er presset til ferdig utvendig form og er preget i bunnen. Perforeringen er utført med lokkeverktøy. Bøylehanken er klinket til bærkurven. Lokket er presset i ett trekk, håndtrykket, renskåret og polert. Lakkert stålhåndtak er klinket på lokket.
Bærkurvens bøylehank er fremstilt av Al-profil som er preget for grep og så bøyd i håndgigg. Kasserollens bunn er avtrappet slik at den kan benyttes på kasserollestørrelser 24, 26, og 28 cm.
Form: Sylindrisk formet kasserolle med buet lokk.
Add a comment or suggest edits
To publish a public comment on the object, select «Leave a comment». To send an inquiry directly to the museum, select «Send an inquiry».