1
3
100
Teknikk: Underdelen er presset ferdig med riller i bunn i presse nr. 99. Se bilde nr. 13. Toppkanten er renskåret og falset på blikkenslagerverkstedet. Naglehull og luftehull er lokket i eksenterpresse. Se bilde nr. 2 til høyre. Lokket er presset i ett trekk i presse nr. 99. Det er renskåret og falset på blikkenslagerverkstedet. Nagle- og skruehull er lokket. Brødboksen er utvendig polert og eloksert. Hengslene er klinket på og bakelittknotten er skrudd fast. Form: Firkantet forn
Photo: Wolday, Mekonnen / Aluminiummuseet
Teknikk: Underdelen er presset ferdig med riller i bunn i presse nr. 99. Se bilde nr. 13. Toppkanten er renskåret og falset på blikkenslagerverkstedet. Naglehull og luftehull er lokket i eksenterpresse. Se bilde nr. 2 til høyre. Lokket er presset i ett trekk i presse nr. 99. Det er renskåret og falset på blikkenslagerverkstedet. Nagle- og skruehull er lokket. Brødboksen er utvendig polert og eloksert. Hengslene er klinket på og bakelittknotten er skrudd fast. Form: Firkantet forn
Photo: Wolday, Mekonnen / Aluminiummuseet
Teknikk: Underdelen er presset ferdig med riller i bunn i presse nr. 99. Se bilde nr. 13. Toppkanten er renskåret og falset på blikkenslagerverkstedet. Naglehull og luftehull er lokket i eksenterpresse. Se bilde nr. 2 til høyre. Lokket er presset i ett trekk i presse nr. 99. Det er renskåret og falset på blikkenslagerverkstedet. Nagle- og skruehull er lokket. Brødboksen er utvendig polert og eloksert. Hengslene er klinket på og bakelittknotten er skrudd fast. Form: Firkantet forn
Photo: Wolday, Mekonnen / Aluminiummuseet
Accept license and download photo