History
-
1 kjøtt trau
Litet kjøttrau, hvori man la kjøttet, som hadde ligget i vann, forat vannet skulde renne av det. Blev også benyttet til å skylle bloet kjøt og innmat i. Vanlig traufasong. Hele bunden og et litet stykke opover siderne har tett i tett borede huller av ca 1 cm's diameter. Noe defekt på den ene side, hvor et stykke er sprukket ut mellem noen huller. Længde 59 cm, bredde på midten 26 cm, i enderne ca 1 cm huller, høide 11,3 cm.
Gave fra Anna Johannesdatter Smidje, Feios.
Produksjon
Bruk
- BruksstedSogn og Fjordane Leikanger Feios Smidje gnr/bnr 69
Aksesjon: October 23, 1943 (GFH)
Classification
-
- Matens behandlingOU 250
- BearbeidingOU 252.1
License information
- License Contact owner for more information
Metadata
- IdentifierDHS.17726
- Part of collectionDe Heibergske Samlinger
- Owner of collectionSogn og Fjordane
- InstitutionDe Heibergske Samlinger - Sogn Folkemuseum
- Date publishedSeptember 9, 2014
- Date updatedSeptember 30, 2020
- DIMU-CODE011025099871
- UUIDbf9e214e-5910-46a7-ba6e-f95d071dd2d3
- Tags
Add a comment or suggest edits
To publish a public comment on the object, select «Leave a comment». To send an inquiry directly to the museum, select «Send an inquiry».