• Dukkeservise i porselen. Består av 11 deler: (AB) 2 kopper, (CD) 2 skåler, (EF) 2 asjetter, (H) fløtemugge, (I) 1 sukkerskål med lokk, (G) 1 tekanne med lokk, (J) 1 løst lokk, (K) 1ovalt fat.
Hvit med flerfarget blomsterdekor og rødgul tungeformet kantbord + gullbord på korpus.
    Photo: Jon-Erik Faksvaag / Norsk Folkemuseum
  • Dukkeservise i porselen. Består av 11 deler: (AB) 2 kopper, (CD) 2 skåler, (EF) 2 asjetter, (H) fløtemugge, (I) 1 sukkerskål med lokk, (G) 1 tekanne med lokk, (J) 1 løst lokk, (K) 1ovalt fat.
Hvit med flerfarget blomsterdekor og rødgul tungeformet kantbord + gullbord på korpus.
    Photo: Jon-Erik Faksvaag / Norsk Folkemuseum
  • Dukkeservise i porselen. Består av 11 deler: (AB) 2 kopper, (CD) 2 skåler, (EF) 2 asjetter, (H) fløtemugge, (I) 1 sukkerskål med lokk, (G) 1 tekanne med lokk, (J) 1 løst lokk, (K) 1ovalt fat.
Hvit med flerfarget blomsterdekor og rødgul tungeformet kantbord + gullbord på korpus.
    Photo: Jon-Erik Faksvaag / Norsk Folkemuseum

Servise

Add a comment or suggest edits

To publish a public comment on the object, select «Leave a comment». To send an inquiry directly to the museum, select «Send an inquiry».

Leave a comment or send an inquiry

Select the images you want to order

Share to