1 3
Form: Sirkulært tverrsnitt. Stamperen (støteren) brukt til å elte (stampe) kjøttmat, fiske- mat, poteter og lignende. (Reg.) Skaftet er tappet inn i stamperen som har sirkulært tverrsnitt og smalner mot skaftet. Rett avskåret ved skaftet. Photo: Museene i Akershus
Form: Sirkulært tverrsnitt. Stamperen (støteren) brukt til å elte (stampe) kjøttmat, fiske- mat, poteter og lignende. (Reg.) Skaftet er tappet inn i stamperen som har sirkulært tverrsnitt og smalner mot skaftet. Rett avskåret ved skaftet. Photo: Museene i Akershus
Form: Sirkulært tverrsnitt. Stamperen (støteren) brukt til å elte (stampe) kjøttmat, fiske- mat, poteter og lignende. (Reg.) Skaftet er tappet inn i stamperen som har sirkulært tverrsnitt og smalner mot skaftet. Rett avskåret ved skaftet. Photo: Museene i Akershus
  • Accept license and download photo