Form: Sirkulært tverrsnitt.
Stamperen (støteren) brukt til å elte (stampe) kjøttmat, fiske- mat, poteter og lignende. (Reg.) Skaftet er tappet inn i stamperen som har sirkulært tverrsnitt og smalner mot skaftet. Rett avskåret ved skaftet.
Photo:
Museene i Akershus
Form: Sirkulært tverrsnitt.
Stamperen (støteren) brukt til å elte (stampe) kjøttmat, fiske- mat, poteter og lignende. (Reg.) Skaftet er tappet inn i stamperen som har sirkulært tverrsnitt og smalner mot skaftet. Rett avskåret ved skaftet.
Photo:
Museene i Akershus
Form: Sirkulært tverrsnitt.
Stamperen (støteren) brukt til å elte (stampe) kjøttmat, fiske- mat, poteter og lignende. (Reg.) Skaftet er tappet inn i stamperen som har sirkulært tverrsnitt og smalner mot skaftet. Rett avskåret ved skaftet.
Photo:
Museene i Akershus