• Form: Sirkulært tverrsnitt.
Stamperen (støteren) brukt til å elte (stampe) kjøttmat, fiske- mat, poteter og lignende. (Reg.) Skaftet er tappet inn i stamperen som har sirkulært tverrsnitt og smalner mot skaftet. Rett avskåret ved skaftet.
    Photo: Akershusbasen
  • Form: Sirkulært tverrsnitt.
Stamperen (støteren) brukt til å elte (stampe) kjøttmat, fiske- mat, poteter og lignende. (Reg.) Skaftet er tappet inn i stamperen som har sirkulært tverrsnitt og smalner mot skaftet. Rett avskåret ved skaftet.
    Photo: Akershusbasen
  • Form: Sirkulært tverrsnitt.
Stamperen (støteren) brukt til å elte (stampe) kjøttmat, fiske- mat, poteter og lignende. (Reg.) Skaftet er tappet inn i stamperen som har sirkulært tverrsnitt og smalner mot skaftet. Rett avskåret ved skaftet.
    Photo: Akershusbasen

Stamper

Add a comment or suggest edits

Leave a comment or send an inquiry

Select the images you want to order

Share to