• Den noget nær en Christen. En Afhandling, hvori en Falsk Bekjender eller Skin og Mund Christen egentlig bliver undersøgt, røvet og forkastet, og de henviist. Af Mathwus Meade, Præst i London. Arendal. Udgivet af R. Knudsen. T. D. Hjorthøys Bogtrykkeri. 1858.  191s., hf. 80 (20x12). På titelbladet: med blekk: "  Denne Bog, er kjøbt, af en omreisende for 2 ss. og tilhører J. Larsen. E: A: Larsen. Innlagt som bokmerke et løst ark, register fra en kokebok. Dessuten 3 postkort 1915, M 192b-d.
    Photo: Gjertsen, Karl Ragnar / Aust-Agder museum og arkiv – KUBEN
    Photo: Gjertsen, Karl Ragnar / Aust-Agder museum og arkiv – KUBEN