History
-
-
Produksjon 1994 - 1995
Produksjon av emballasje -
Produksjon 1996
Produksjon og pakking av varen - Produsent Vestfold Flatbrødfabrik AS
- Production place Norge Vestfold Tønsberg Sem
-
Bruk 1995 - 1996
- Brukssted Aust-Agder Arendal Barbu
-
Classification
-
- Bakerier OU 256.7
- Detaljhandel OU 443
Placement
License information
- License Contact owner for more information
Metadata
- Identifier AAM.29079
- Part of collection Kuben
- Owner of collection Aust-Agder museum og arkiv
- Institution Aust-Agder museum og arkiv – KUBEN
- Date published March 12, 2014
- Date updated January 30, 2018
- DIMU-CODE 011022544649
- UUID 0F5FB359-E621-4217-9E7A-D3B6BB888532
- Tags
2 comments
Eg lurer på kor Korni flatbrød blei av. Er det mulig å få tak i det eller
Vi har brukt Korni flatbrød i 50 år og plutselig er det borte, det er nolo vi saknar nermast kvar dag. <Håpar det kjem i handelen igjen.
Otto Nødset, February 23, 2016
Den er visst ikke hos alle kjedene lengre tror jeg. I mens den var borte der jeg handlet og kom tilbake, da fant jeg ut at den var produsert i Tyskland. Den er litt tykkere enn før og ikke så god heller som da de laget den på Barkåker. De har stor makt de som ble mangemilliardærer i løpet av en generasjon. Det er vel som med brødvarer, de smaker like dårlig hos alle stort sett og smaker likt fra Lindesnes til Kirkenes og det på grunn av fabrikklaget deig, var det en som påstod, og er visst fakta. Brødene som ble laget på Gomanbakeriet på Løren i Oslo var gode stort sett hva de het, men etter de la det ned og sentraliserte det et annet sted er det andre oppskrifter og andre navn og en helt annen kvalitet, men likevel bedre hos en annen av kjedene, uten å nevne navn. Dette som et par eksempler.
Ragnar Mortensen, February 23, 2016
Add a comment or suggest edits
For å publisere en offentlig kommentar på objektet velger du «Skriv en kommentar». For å sende en henvendelse direkte til museet velger du «Send en henvendelse».