• Flaske med "Den første olje" -  råolje fra det som skulle bli Ekofiskfeltet, skal stilles ut på Norsk Oljemuseum i Stavanger.
Anledningen er TV-opptak til NRK-programmet "Norsk Attraksjon" som ble vist på TV i september 2009.
Som seg hør og bør skal en utstillingsåpning feires på behørig vis, og i beste Linda Eide stil skåles det i brus (eplecider) av beste kvalitet.
Fra venstre ses Geir I. Svihus, giveren av oljeflasken,  samt Arvid Bærheim fra ExxonMobil og Svein Terje P. Førland i gul T-skjorte med eplecider i glassene.
    Photo: Norsk Oljemuseum
    (Copyright)

Flaske med "Den første olje" - råolje fra det som skulle bli Ekofiskfeltet, skal stilles ut på Norsk Oljemuseum i Stavanger. Anledningen er TV-opptak til NRK-programmet "Norsk At...