• To ungdommer prøver seg som fluebindere i et telt på det såkalte «Jakt- og fisketorget» under De nordiske jakt- og fiskedager på Norsk Skogmuseum i 2014.  Her har de festet hver sin krok i bindestikker hvor de forsøker å binde fluer med fjærmateriale som råstoff.  Veiledning ble gitt av erfarne representanter for jeger- og fiskerforbundet, som gjennom mange år har vært en av museets mest sentrale samarbeidspartnere i programarbeidet for jakt- og fiskedagsarrangementet.  I 2014 var det mange aktivitetstilbud både for barn, ungdom og voksne, på jakt- og fisketorget.
    Photo: Løken, Bård / Anno Norsk skogmuseum

To ungdommer prøver seg som fluebindere i et telt på det såkalte «Jakt- og fisketorget» under De nordiske jakt- og fiskedager på Norsk Skogmuseum i 2014. Her har de festet hver si...

To publish a public comment on the object, select «Leave a comment». To send an inquiry directly to the museum, select «Send an inquiry».